Karoline Reuterstrand

Dipl. osteopat
Dipl. samtalsterapeut

Tel: 0704-54 04 36
info@samtalosteopati.se


Jag tar emot gamla som nya patienter och klienter för samtalsterapi och osteopatisk behandling.

Jag har hela min yrkeskarriär arbetat med människors fysiska och psykiska hälsa i olika skeden i livet – som diplomerad  osteopat, samtalsterapeut, hälso- och kostrådgivare samt inom sjukvård- och sjukgymnastikområdet.

I mitt arbete får jag enormt mycket positiv feedback i mötet med mina klienter och patienter. Det är en förmån att få se hur människor kan utvecklas emotionellt och ta nya steg i livet och även rent kroppsligt blir fri från värk, smärta och fysiska besvär.

Mitt mål är att stötta och hjälpa dig med all teori, kunskap och erfarenhet som jag samlat på mig genom åren – både i mitt arbete och i mitt privatliv. Jag vill påstå att jag levt, lärt och utvecklats och tagit mig igenom svåra situationer som jag rest mig ifrån och detta är en stor tillgång för mig idag i min profession och i mitt terapeutiska utövande.

‍Nu vill jag ge dig möjligheten att göra samma sak – att bli fri från smärta och kroppsliga besvär likväl som hämmande tankar, känslor och problematiska levnadsmönster som hindrar dig leva det liv du vill leva!

För mer information om mig och mina behandlingar, besök gärna min hemsida:

www.samtalosteopati.se

Om du har frågor, funderingar eller söker information för att känna dig trygg inför ditt besök, tveka inte att höra av dig!

Jag erbjuder:

Osteopatibehandling, återbesök 50 min: 1000 kr
Osteopatibehandling, nybesök 70 min: 1200 kr
Samtalsterapi 55 min: 800 kr
Dubbelsession: samtal + osteopati, 100 min: 1400 kr

Välkommen till Samtal & Osteopati!

 

Posted in Medarbetare.