Helhetsperspektiv

Helhetsperspektiv

Samarbete och kunskap

Det är inte alltid lätt att veta vem man ska vända sig till för att få hjälp. Vi är ett professionellt team av välutbildade terapeuter inom olika discipliner som både arbetar individuellt och vid behov samarbetar för att du ska känna dig trygg i att du får bästa möjliga hjälp.

Vi arbetar med olika metoder utifrån flera perspektiv och vinnlägger oss om att ha god kunskap om varandras arbetssätt. Det är viktigt för oss att du hamnar hos rätt behandlare, vilket gör att vi hänvisar dig vidare om vi ser att någon av de andra terapeuterna skulle kunna hjälpa dig snabbare och bättre. Därmed säkrar vi bra resultat på kortast möjliga tid.

Kropp

Kroppens alla delar och system utsätts för många påfrestningar i vardagen, i synnerhet vid problem i form av skador, spänningstillstånd och felbelastningar. De olika tillstånden kan ge upphov till värk, nackspärr, ryggskott, ischias, huvudvärk, domningar och led- och muskelsmärta. I detta läge är det bra att i första hand kontakta våra kroppsterapeuter.

Våra näringsterapeuter hjälper dig när du har problem med mage, tarm, hud, hår eller leder. Hit kan du även komma med hormonella obalanser, sömnsvårigheter, nedstämdhet, infektioner och infertilitet.

Tankar, känslor och beteenden

Har du svårt att känna glädje och mening i livet? Går du igenom en kris och behöver hjälp med att hantera den? Befinner du dig i ett riskbruk där alkoholen, drogen eller spelandet tar över alltmer ? Då är du varmt välkommen att kontakta någon av våra samtals- och psykoterapeuter.

Det finns många olika anledningar att söka terapi, stödsamtal eller coachning. Det kan handla om nedstämdhet, ångest, beroende, stress, oro, depression, kriser och relationsproblematik. Eller om en önskan att förstå dig själv bättre och kunna välja en mer tillfredsställande väg i livet, att vilja förändras och skapa nya vanor eller att bättre kunna hantera vardagen med alla krav, måsten och stress. Du är välkommen med dessa och andra problem och livsfrågor, vi finns här för att hjälpa dig.

Här är våra terapeuter