Chris Olsson

Chris Olsson

Socionom, vidareutb. psykoterapi, inriktning alkohol/drogberoende

Tel. 070-744 7595
chris.olsson@oih.se


Jag har sedan början av 80-talet arbetat med alkohol- och drogproblematik, under många år med kvinnor i tidig beroendeutveckling, bl a vid EWA-enheten, alkoholkliniken Karolinska sjukhuset. Har också varit verksam inom företagshälsovården – med inriktning på alkohol- och beroendeproblematik i arbetslivet.

Jag har arbetat i egen regi sedan 2000 och vänder mig främst till företag/offentliga sektorn som har anställda med missbruksproblematik, men även du som privatperson är välkommen att höra av dig.

Även personer med spelberoende välkomnas.

Erbjuder utredningar och individuella behandlingslösningar enligt vetenskapligt utvärderade metoder. Behandling sker i öppenvård utan sjukskrivning och med minsta möjliga ingrepp i arbets- och livssituation.

Jag kan även erbjuda behandling i grupp – vilket inkluderar kurser i Återfallsprevention – samt anhörigkontakter. Jag erbjuder dig som chef eller personalansvarig att höra av dig för professionell handledning i alkohol- och beroendefrågor. Jag kommer gärna ut till ditt företag för en mer ingående presentation.

Välkommen att höra av dig till mig för mer information eller för att boka en tid!

 

Posted in Medarbetare.