Martha Thernsjö

 

 

 

 

 

 

 


Dipl. psykosyntesterapeut

Tel: 076-209 09 45
martha@marthathernsjo.se


Samtalsterapi
Att gå i samtalsterapi kan vara till stöd och hjälp när du söker glädje och meningsfullhet i livet, när jobbet dränerar dig eller när du upptäcker att du har mönster och beteenden som du inte riktigt förstår men som skapar problem i ditt liv och i dina relationer. Beteenden som tröttar ut dig och som hindrar dig att göra det du egentligen vill göra.

Det kan också vara sår från tidigt i livet som du vill få hjälp att läka för att kunna leva mer fritt. Du kan ha djupt existentiella frågor som kan vara svåra att ta upp med nära och kära men som du vill kunna prata med någon om. Eller kanske är du mitt i en kris som känns omöjlig att ta sig ur eller har rädslor och känslor som begränsar dig och tar din kraft.

Livsfrågorna är många och varierande och alla är välkomna i terapin.

Psykosyntes
Psykosyntesens förhållningssätt är att det är viktigt att förstå hur vi har formats av vår historia, och att vi samtidigt är mer än vår historia. Inom psykosyntes strävar vi alltid efter att både se till vad vi har med oss i vårt bagage och att samtidigt ge lika mycket uppmärksamhet till det framåtriktade, det vi längtar och strävar efter, vår potential.

Besök gärna min hemsida: https://www.marthathernsjo.se/

Varmt välkommen att höra av dig.

 

Posted in Medarbetare.