Behnaz Zeraatgar

Leg. psykoterapeut

Tel: 072-927 36 33
info@kbtvalet.se


Jag har i grunden en magisterexamen i psykologi som består av kriminologi, pedagogik och psykologi. Vidare har jag även en Medicine magisterexamen med huvudområdet psykoterapi och är legitimerad psykoterapeut med inriktning KBT (Karolinska Institutet).

Min övertygelse är att vi människor kan förändra destruktiva mönster och min ambition är att förmedla hopp och konkret hitta de terapeutiska verktyg som passar just dig och som kan leda dig till dina mål och önskningar. Att hjälpa människor minska lidande, utvecklas och hitta sin mening i livet är min drivkraft och min största passion.

Jag använder mig av mina teoretiska kunskaper i kombination med flerårig praktisk erfarenhet (14 års behandlings erfarenhet) och framförallt mitt personliga förhållningssätt i möte med andra människor.

Språk som jag bedriver terapi på är förutom svenska även engelska och persiska.

 

Posted in Medarbetare.