Johanna Falk

Johanna Falk

Certifierad funktionsmedicinsk terapeut, HMG Group, Stockholm
Certifierad näringsterapeut enligt NMTF
Basmedicinsk utbildning, Biomedicinskt Centrum, Uppsala
Beteendevetenskap, Stockholms universitet
Författare och föreläsare

johanna@johannafalk.se
www.johannafalk.se


Vill du få en personligt anpassad, vetenskapligt baserad undersökning och behandling för att bygga just din hälsa?

Det går att bygga naturlig hälsa genom att ge din kropp just det den behöver. Kroppen har svaren, precis som själen. Det gäller att ställa de smarta och precisa frågorna.

Funktionsmedicin frågar varför kroppen och sinnet inte mår riktigt bra. Läkning med hjälp av funktionsmedicinska metoder går på djupet och undersöker orsakerna till ohälsa och låter kroppen visa den naturliga vägen till läkning.

Du får en plan skapad för dig baserad på vetenskapliga undersökningar. Du får hjälp med kost för dig, näring, hormoner och mycket mer.

Jag är specialiserad inom sambandet mellan kroppsliga och själsliga symtom och har lång erfarenhet av behandlingar av mag-tarmbesvär, hormonell obalans, stress, sömnbesvär, återkommande infektioner, personliga näringsbehov, hud och hår, värk i kropp och leder, liksom av trötthet, nedstämdhet och bristande självkänsla.

Jag har skrivit böcker, hållit föredrag, utbildat terapeuter och klienter i 30 år och har lång erfarenhet av att ge kropp och själ personliga förutsättningar att läka helt naturligt.

Du är varmt välkommen till mig, så skapar vi ditt bästa mående tillsammans.

Lev livet med hälsan som din bästa vän.

www.johannafalk.se

 

Posted in Medarbetare.