Lena Johansson

Lena Johansson

Diplomerad Psykosyntesterapeut


Under Coronautbrottet erbjuder jag terapi och samtalsstöd även på distans via Skype, telefon eller andra digitala plattformar. Dessutom utanför kontorstider vid behov.

Behöver du…                                                        

  • Se över din livssituation
  • Bryta mönster som saboterar
  • Få stöd i din smärta och sorg
  • Skapa sunda relationer
  • Få balans mellan görande och varande
  • Stärka din yrkes-/föräldraroll
  • Hitta lusten och glädjen
  • Förstå mer vem du är
  • Läka gamla sår och leva i nuet

Jag är Diplomerad Psykosyntesterapeut och har utbildat mig under fyra år vid Psykosyntesakademin i Stockholm. Utbildningen har jag kompletterat med olika kurser, bl.a. i KBT (Kognitiv Beteendeterapi). Dessutom har jag bred erfarenhet från näringslivet där jag har arbetat för såväl inhemska som multinationella bolag, bl.a. flygbolag och hotellkedjor. Personalfrågor, rekrytering, utbildning och ledarskap är några av de områden som jag har täckt in under mitt arbetsliv.

I samtalen med mig finns möjligheter att få berätta om dig själv och ditt liv och bli tagen på allvar. När livet inte blir som vi har tänkt oss behöver vi många gånger sätta ord på det som gör ont och förstå varför vi mår som vi gör. I takt med att orden blir levande för oss själva fyller vi på vår bägare med större självinsikt och ökad medvetenhet och kan börja utforska vår längtan efter ett mer meningsfullt liv.

Psykosyntesen ser till hela människan, dvs. samspelet mellan känslor, intellekt, kropp och själ, och betonar det friska i oss. Våra motgångar och hinder kan därmed bli användbara erfarenheter och tillgångar på vägen mot en tillvaro där vi blir mer av oss själva, får större acceptans och där vi kan utnyttja vår fulla potential. Läs mer på www.lenajohansson.se

Varmt välkommen att kontakta mig på 0709-606189 eller lenamjsson@gmail.com

Posted in Medarbetare.