Ulf Dextegen

Ulf Dextegen

Hypnos, NLP och EFT 

Tel: 070-485 25 80
ulfdextegen@gmail.com


Vad vill du förändra i ditt liv?

Det största hindret för att nå våra mål eller skapa förändringar i våra liv finns inom oss själva!

Begränsningar och rädslor, eller kanske bara ”latmasken” inom oss gör att vi inte utnyttjar vår fulla potential. Nästan alla beslut vi fattar är helt automatiska utan att vi tänker medvetet, många likvärdiga beslut skapar ett mönster och med tiden har vi etablerat en vana – ett beteende. Av slentrian fattar vi ibland dåliga beslut, och förr eller senare har vi genom dessa odlat fram oönskade beteenden och känslotillstånd som är svåra att förbättra.

Somliga kan hantera detta själva, men för många av oss är det mycket svårt att med ren viljestyrka påverka oönskade beteenden eller oönskade känslor – eftersom vi helt enkelt inte har den självdisciplin som krävs. Du kan medvetet besluta dig för en förändring och försöker och försöker, men om ditt undermedvetna inte är överens med ditt medvetande så hjälper ingenting:Ditt undermedvetna arbetar emot dig!

Med Hypnos, NLP och EFT kan dina känslor och beetenden omprogrammeras enligt dina önskemål.
Ditt undermedvetna nu istället arbetar för dig!

Det kan ex handla om:

– Fobier
– Överdriven nervositet
– Självförtroende, självkänsla, självrespekt
– Sömn/viktproblem
– Bättre prestationer inom sport
– Ledarskap/kreativitet/motivation
– Rökning, snusande, godisätande
– Målprogrammering
– Stresshantering
– etc

Detta är för dig som utan ansträngning vill utnyttja själva essensen i mental träning men vill slippa att ägna månader åt att lära dig olika tekniker eller att behöva göra diverse mentala övningar med viljans kraft.

Jag har en förkärlek till sport och idrottsprestationer för såväl individer som hela lag som vill prestera bättre och etablera en högre lägstanivå. Jag tillhör själv världseliten inom fridykning tack vare hypnos, NLP och EFT: Jag är regerande svensk mästare i Statisk Apnea med svenskt och nordiskt rekord på 8min 43 sek. Jag är dessutom hypnoscoach åt Svenska Fridykningslandslaget. (mer om mitt tävlande på http://www.stockholmapnea.se/medlemmar.php?id=60 )

Hur går det till?

Du kontaktar mig och vi kommer överens om vad som kan göras. Under en eller några sessioner (individuellt) vilar du djupt och mår fantastiskt bra under tiden jag gör jobbet för dig. Att befinna sig i djup trance är en mycket behaglig upplevelse. Självfallet har jag tystnadplikt!

Hypnos

I det mentala tillstånd som kallas för ”trance” är vår hjärna mycket mottagligt för positiva visioner då vi är mer fokuserade på den inre upplevelsen än på omvärlden, fullständigt avslappnade i kroppen och koncentrerade i tanken. I detta tillstånd uppfattar hjärnan på en undermedveten nivå fantasier och minnen som faktisk verklighet. Efter hypnosen kommer det det vi programmerade in i dig tillbaka ”upp från djupet av dig själv”. Du når önskat resultat betydligt snabbare och mycket lättare än om du kämpar på som vanligt med ren viljestyrka.

NLP

Neuro-Lingvistisk Programmering gör att vi kan kartlägga och förändra känslor och beteenden. Du kan ex ersätta känslan av skräck och obehag att prata inför folk med en känsla av tillförsikt och att ”detta ska bli riktigt kul!”. Du kan på en eller ett par sessioner bli av med okontrollerade rädslor (ex höjdskräck, flygrädsla, djurfobier, etc). Du som idrottsman kan befinna dig i flow när du själv vill istället för att hamna i det slumpmässigt någon gång då och då, och du kan vara lugn och fokuserad istället för nervös inför en tävling.

EFT:

Emotional Freedom Technique kan betecknas som ”fokuserad akupressur”. EFT balanserar meridiansystemet på samma sätt som akupunktur och shiatsu gör, med tillägget att man systematiskt kopplar in det undermedvetnas påverkan. Exempelvis, när du upplever ångest och känner ”fjärilar” i magen så är det inte dina tarmar som rör sig utan det du upplever är störningar i ditt energifält i magtrakten genererade från ditt undermedvetna. Genom att påverka dessa störningar med ett slags akupressur, s.k. tapping, så reduceras och elimineras dessa störningar och din negativa känsla kan försvinna på ett nästan mirakulöst sätt. EFT är en enkel men mycket kraftfull teknik (som är lätt att lära sig).

För mer information se www.dexologic.se

 

Posted in Medarbetare.