Mia Egnefors

Mia Egnefors

Legitimerad naprapat, specialiserad inom akupunktur                            


Mia Egnefors heter jag och arbetar som naprapat sedan 1985.

Mitt arbete går ut på att hjälpa dig som har värk eller smärta i rygg, nacke och huvud eller/och i el omkring knän, axlar, armbågar osv.

Behandlingen går ut på att återställa normal rörlighet och funktion kring rygg och leder och därmed lindra eller bota värk och smärta. Detta görs i första hand med hjälp av mobiliseringar, massage, värme och akupunktur.

I vissa fall kompletterar jag med en teknik EFT, som precis som akupunktur förklaras som ett sätt att korrigera blockeringar av energi i kroppen. EFT står för Emotional Freedom Techniques och handlar även om att, som namnet antyder, neutralisera känslor, som i det här fallet, kan påverka ditt kroppsliga symtom.

På senare tid har jag i större utsträckning tagit emot kvinnor med klimakteriebesvär och gravida med smärtor och  foglossningsproblematik. Där är kanske akupunkturen det största och effektivaste redskapet.

Det känns för mig av stor betydelse att mina behandlingar utförs i en varm och lugn atmosfär så att mina patienter lättare kan slappna av och känna sig bekväma.

Välkomna!

Mia Egnefors
Leg. naprapat
070 7508643

Posted in Medarbetare.