Henrik Tunér

Henrik Tunér

Leg. kiropraktor  


4+1 års utbildning vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan samt sedan 2002 legitimerad kiropraktor enligt socialstyrelsens regler och förordningar. Medlem i KFS (Kiropraktiska Föreningen i Sverige) med ansluten kollektiv patientförsäkring. Fortbildar mig kontinuerligt inom kiropraktik och manuell terapi.

Arbetat som massageterapeut och kiropraktor sen 1997. Behandlar alla typer av smärttillstånd som kan relateras till störningar i rörelseapparaten (skelett, leder, muskler och ligament). Dessa problem kan vara både akuta, kroniska eller gälla i förebyggande syfte.

Jag har ett brett idrottsintresse och är speciellt intresserad av idrottskaderelaterade problem och arbetar med ett flertal olika idrottslag på elitnivå. Är sedan 2001 anlitad av Svenska innebandyförbundet som ansvarig kiropraktor för juniorlandslaget. Även arbetat med delar av roddlandslaget inför OS i London samt med badminton under ett flertal VM och EM.

Diagnostisering, behandling, rehabilitering och förebyggande av kommande problem är mina fyra grundpelare som jag bygger min verksamhet på. Ett snabbt, effektivt och smärtfritt sätt att ta hand om dina skador och problem och som ger ett bevisat bra resultat.

Kiropraktisk företagshälsovård

Jag arbetar idag halvtid med Kiropraktisk företagshälsovård där jag erbjuder små och medelstora företag ett alternativ/komplement till den befintliga företagshälsovården. Ett mycket kostnadseffektivt sätt för företaget att hålla sjukfrånvaron på en låg nivå samt öka kvaliteten på varje anställds arbetsprestation. Regelbundna behandlingar, inte bara för manifesta problem utan även i förebyggande syfte, är den modell som jag främst arbetar efter. Ni får tillgång till en bred och gedigen medicinsk kunskap på plats utan väntetider. Kompletterande behandlingar utförs på min praktik. Efter avlagt möte med ert företag där vi gemensamt går igenom vilket upplägg ni är intresserade av skickar jag en offert till er som baseras på just era önskemål.

Priser

Kiropraktisk behandling: 650 kr
Kiropraktisk företagshälsovård: begär offert

Se till att din kropp mår bra med hjälp av kiropraktik. Boka en tid nu!
Välkomna!

Hjärtligt välkommen att beställa tid hos Henrik på
mobil: 070-367 62 33 eller maila till kiropraktiken@me.com

 

Posted in Medarbetare.